IBIS TOURS se ocupa de inchiriere barci in Delta Dunarii inca din anul 1995 si ofera spre inchiriere – barci rapide, barci tip salupa puntata, barci la rame si remorchere.

Inchiriere barci – salupe in Delta Dunarii

Ibis Tours va ofera spre inchiriere, barci de diferite tipuri si capacitati:

Tarifele includ conducator barca si combustibil. Pentru o oferta concreta si disponibilitate va rugam sa ne contactati.

Viteza maxima de deplasare este de 40 km/h pentru barcile rapide si 12 km/h pentru barcile tip salupa. Trebuie sa tineti cont ca in Delta Dunarii exista restrictii de viteza unde viteza maxima este de 10k/h sau chiar mai putin.

Optional puteti alege sa fiti acompaniati de un ghid profesionist, ornitolog, vorbitor de – Engleza, Franceza, Spaniola, Italiana, Germana.

Traseele

Barcile pot accesa majoritatea locurilor din Delta Dunarii insa unii factori ca – nivelul apei, densitatea vegetatiei sau restrictii impuse de autoritati pot limita accesul in anumite perioade ale anului. 

Imbarcarea in barcile inchiriate se face din Tulcea la locul de acostare IBIS ( vezi sectiunea „locul de imbarcare”).

Inchiriere barci – fotografii

Locul de imbarcare

Locul de imbarcare

Strada Independentei Nr. 1 - la intrarea in incinta Tulco sau barul Deep 2

Punct Inchiriere barci

Excursie de o zi in Delta Dunarii cu plecare din Tulcea

Excursie de o zi in Delta Dunarii cu plecare din Tulcea

O excursie in Delta Dunarii de o zi cu plecare din portul Tulcea zilnic la ora 10:30 cu vaporas lent pe un traseu facut special pentru iubitorii de natura – Zona Sireasa – Sontea – Nebunu (zona strict protejata).  Grupul este insotit de un ghid specialist cunoscator al faunei locale.