Croaziera in Delta Dunarii

Croaziera in Delta Dunarii cu hotelul plutitor – 3 zile

Croaziera trei zile, Croaziere in Delta Dunarii cu Hotelul Plutitor

O croaziera in Delta Dunarii de 3 zile, 3 nopti la bordul hotelului plutitor de 4 stele ce se adreseaza iubitorilor de natura care doresc sa evadeze din cotidian. Program complet, excursii zilnice cu salupa acompaniati de ghid specialist pe traseul Tulcea- Crisan-Mila 23-Lac Furtuna-si retur.

de la 1200 lei/pers/zi

Preturi si perioade Croaziera 3 zile/ 3 nopti

Cod grup
Perioada
Pret 3z/3n
Locuri
IBS1032
9-11 iulie
1350 Lei
-
IBS1132
16-18 iulie
1350 Lei
-
IBS1232
23-25 iulie
1350 Lei
-
IBS1332
5-8 octombrie
1200 Lei
18
IBS1333
12-15 octombrie
1200 Lei
18

Program Croaziera in Delta Dunarii cu hotelul plutitor – 3 zile / 3 nopti

Acest program se adreseaza iubitorilor de natura care vor sa exploreze si sa inteleaga Delta Dunarii intr-un mod original. O croaziera in Delta Dunarii cu hotelul plutitor este o experienta unica.

Programul este conceput in asa fel incat pe parcursul celor trei zile de explorare sa puteti fi cat mai aproape de natura si sa puteti observa viata salbatica intr-un mod original. Astfel combinatia dintre explorarea cu salupa a lacurilor si canalelor mici si calatoria cu hotelul plutitor pe canalele mari va va convinge ca Delta Dunarii este un loc special.

Hotelul plutitor este dotat cu 10 cabine duble dotate cu dus si grup sanitar. Acestea sunt de dimensiune relativ mica dar sunt destul de confortabile pentu a va putea odihni in deplina liniste a deltei. Toate ferestrele sunt dotate cu plasa de tantari.

Salonul unde se serveste masa este foarte luminos si ofer o vizibilitate excelenta. La exterior se gasesc doua terase – una acoperita la nivelul salonului si una deschisa in partea superioara a navei.

Barca de tip salupa ofera un confort deosebit deoarece este special conceputa pentru excursii si este dotata cu o punte plana pe care sunt asezate scaune confortabile. Datorita stabilitatii ridicate aveti posibilitatea sa va miscati in voie pentru a nu va amorti picioarele. Toaleta de la bordul navei este un avantaj enorm fata de barcile mici.

Grupul este insotit de un ghid bun cunoscator al Deltei Dunarii, al faunei si florei. Este o mare diferenta intre o plimbare cu barca si o excursie ghidata de un profesionist.

De retinut ca acest program este un program de grup.

Asta inseamna ca toata lumea trebuie sa respecte programul stabilit de ghid. Daca nu sunteti punctuali barca va pleca fara dumneavoastra si veti pierde etapa respectiva a croazierei.

Imbarcarea se va face din Tulcea la locul de acostare IBIS ( vezi mai jos) începând cu ora 17.

Programul Croazierei

Ziua 1

Va asteptam la punctul de imbarcare din capatul falezei Tulcea, chiar la intrarea in Incinta Tulco, după ora 17:00. În aceasta seara va veți caza pe hotelul plutitor fără a avea inclusă cina care se poate servi în oraș sau obtional la cerere.

Masinile personale pot fi parcate in Tulcea, chiar in curtea incintei Tulco, in parcare privata, pazita, cu un cost de 25 lei/zi/masina (pretul parcarii NU este inclus in pretul sejurului) sau gratuit pe una din străzile din vecinătate.

Ziua 2

Dupa micul dejun vom pleca cu hotelul plutitor spre Crisan. In dreptul canalului Mila 36 ne imbarcam pe vaporas si plecam in excursie pe traseul – Canal Mila 36, Sireasa, Sontea, Lac Nebunu, Lac Baclanesti, Canal 22, Gorgova. Excursia va dura aproximativ 5 ore.

La Gorgova ne intalnim din nou cu hotelul plutitor cu care vom continua sa navigam pe bratul Sulina pana la Crisan. De aici hotelul plutitor va intra pe Dunarea Veche spre Mila 23 si va ancora pe canalul Lopatna pentru innoptare.

Cina o vom lua dupa apusul soarelui.

Ziua 3

Dupa mic dejun (ora 8:30) ne imbarcam pe barca cu care vom explora cateva canale si lacuri – Lacul Trei Iezere, Cazanele, Bogdaproste.
Ghidul va va ajuta sa invatati de identificati (determinati) diversele specii de pasari prezente in acest loc.
La pranz ne intoarcem la bordul hotelului plutitor. Dupa masa de pranz luam o scurta pauza de relaxare iar la ora 16:00 ne imbarcam din nou pe vaporas pentru o excursie pe lacurile Lacul cu Ciulini si lacul Furtuna, iar spre seara ne vom intalni cu hotelul plutitor in apropierea lacului Baclanesti unde vom ramane peste noapte.
Ziua 4
Dis de dimineata (la rasaritul soarelui) exploram lacul Baclanesti si apoi continuam cu hotelul plutitor spre Tulcea pe traseul – Canal Sontea, Sireasa, Mila 36.
Pranzul il vom servi la bordul hotelului plutitor iar sfarsitul sejurului in Delta Dunarii va fi in jurul orei 16:00 cand se va face debarcarea in portul Tulcea.

Echipamentul personal necesar

 • Geaca de ploaie/pelerina
 • O bluza groasa
 • Palarie de soare/caciula
 • Ochelari de soare
 • Crema de protectie solara
 • Solutie impotriva tantarilor

Delta Dunarii este un loc special, iar o croaziera este la fel de speciala, pentru a nu avea surprize neplacute va rugam sa luati in serios recomandarea cu privire la echipamentul necesar. Vremea in Delta Dunarii poate fi foarte schimbatoare.

Sfaturi practice

 • Nu aduceti echipament de pescuit deoarece nu este permis pescuitul pe perioada excursiei
 • Nu aduceti animale de companie
 • Aduceti un binoclu pentru a va putea bucura de viata salbatica 
 • Nu aruncati deseuri peste bord

Ce putem vedea in Delta Dunarii

Fiind o agentie specializata pe excursii in Delta Dunarii, ornitologice si de studiu al naturii, puteti fi convisi ca va vom arata partile cele mai interesante din zona vizitata. Zonele cu aglomerari de pasari si cu peisaje spectaculoase sunt o prioritate. Delta Dunarii ofera surprize in fiecare anotimp iar pentru a intelege mai bine ce se poate vedea in fiecare sezon si regiune puteti accesa urmatoarele pagini:

 • Primavara in Delta Dunarii
 • Vara in Delta Dunarii
 • Toamna in Delta Dunarii
 • Iarna in Delta Dunarii
 • Delta Dunarii – Zona de nord-vest (Tulcea – Maliuc)
 • Delta Dunarii – Zona centrala (Mila 23 -  Crisan – Caraorman)
 • Delta Dunarii – Zona de est (Periprava – Letea Sulina – Sf. Gheorghe)
 • Delta Dunarii – Zona de sud (Razelm – Sinoe – litoral)
 • Delta Dunarii - informatii generale

Pentru intrebari frecvente puteti gasi cateva raspunsuri pe pagina- Intrebari frecvente - Calatorii in Delta Dunarii

Vezi si  - HARTA SITE - IBIS TOURS 

Politica pentru copii

 • Nu recomandam venirea cu copii sub 6 ani pentru acest program
 • Copiii de 6-12 ani platesc 75% din pretul pachetului
 • Copiii cu varsta de peste 12 ani se incadreaza la adulti
 • Supravegherea copiilor pe toata durata sejurului revine in exclusivitate parintilor
 • Copiii vor purta vesta de salvare pe toata durata deplasarilor cu barca, indiferent de cat de bine stiu innoate

Daca doriti mai multe informatii  puteti sa ne trimiteti un mesaj accesand formularul de contact.

Rezervare si plata

Rezervarea pentru croaziera in Delta Dunarii se face prin achitarea unui avans de 30% din pretul pachetului ce poate fi achitat prin banca, cu cardul sau online prin sistemul Eu Platesc. Diferenta se achita la sosire sau prin aceleasi modalitati de mai sus. Inainte de rezerevare va rugam sa cititi cu atentie programul si  termenii si conditiile. Rezervarea implica acceptarea termenilor si conditiilor.

Acceptam și carduri de vacanta.

 

Traseu croaziera in Delta Dunarii

Locul de imbarcare

Locul de imbarcare

Strada Independentei Nr. 1 - la intrarea in incinta Tulco sau barul Deep 2

Galerie Croaziera in Detla Dunarii