Sejur in Delta Dunarii

Sejur in Delta Dunarii cu cazare la Maliuc – 3zile/2nopti

Sejur 3 zile 2 nopti, Sejururi cu data fixa -grupuri organizate, Sejururi in Delta Dunarii

Un sejur in Delta Dunarii de 3 zile 2 nopti in care veti explora partea centrala a deltei cu vaporasul sau barca insotiti de un ghid profesionist. Cazarea este la Maliuc – pensiunea Nada Apelor. Plecare din Tulcea
Pretul sejurului in Delta Dunarii include cazare, pensiune completa, ghid si excursiile cu salupa

Pret la cerere

 • Ora imbarcare: 11:30
 • Ora Debarcare: 17:00

Program sejur in Delta Dunarii cu cazare la Maliuc 3 zile 2 nopti

Pentru 2018 venim cu o oferta inedita de excursie in Delta Dunarii pentru grup la un pret atractiv. Va puteti inscrie alegand una din tatele din tabelul alaturat.

Acest sejur in Delta Dunarii acopera partea centrala a deltei, care este si partea cea mai luxurianta din rezervatie.

Majoritatea ofertelor similare de sejururi in Delta Dunarii  sunt cu barci rapide, in prezent considerate ca fiind cea mai mare amenintare la adresa vietii salbatice din zona. Ibis Tours este o firma specializata in turismul lent, media vitezei de deplasare pe parcursul excursiilor noastre fiind de 8km/h.

Din experienta noastra viteza ideala pentru a putea observa natura in detaliu este de 5-8 km/h.

Salupa ofera un confort deosebit deoarece este special conceputa pentru excursii si este dotata cu o punte plana pe care sunt asezate scaune confortabile. Datorita stabilitatii ridicate aveti posibilitatea sa va miscati in voie pentru a nu va amorti picioarele. Toaleta de la bordul navei este un avantaj enorm fata de barcile mici.

Grupul este insotit de un ghid bun cunoscator al Deltei Dunarii, al faunei si florei. Este o mare diferenta intre o plimbare cu barca si o excursie ghidata de un profesionist.

De retinut ca acest program este un program de grup. Asta inseamna ca toata lumea trebuie sa respecte programul stabilit de ghid. Daca nu sunteti punctuali barca va pleca fara dumneavoastra si veti pierde etapa respectiva a croazierei.

Imbarcarea se va face din Tulcea la locul de acostare IBIS ( vezi mai jos) la ora 11:30. Va rugam sa nu intarziati deoarece barca nu va astepta pe nimeni. Este recomandat sa ajungeti cu minim 15 minute inaintea orei de plecare pentru a avea timp suficient de imbarcare.

Ziua 1

La ora 10:00 grupul se va imbarca pe salupa in portul Tulcea (vezi locul de imbarcare mai jos) dupa care vom naviga pe Dunare pana la intersectia cu Canalul Mila 36. Odata intrati pe acest canal putem spune ca am intrat in Delta Dunarii.  Dupa cativa kilometrii vom intra pe canalul Trofilca, un canal ingust foarte luxuriant cu maluri abrupte si copaci inalti. Pe acest canal se pot observa in timpul verii mai multe perechi de Pescarei albastri.

Dupa aproximativ o ora vom iesi din canalul Trofilca in canalul Sireasa iar excursia va continua pana la Lacul cu Cotete, unde vom face o pauza pentru a admira peisajul si pentru a observa pasarile ce se hranesc frecvent in acst loc. Aici, cu putin noroc, putem observa uneori pelicani la pescuit.

Din canalul Sireasa intram in canalul Sontea pe care vom calatori aproximativ doua ore. In acest timp vom trece pe langa zona stric protejata Nebunu unde putem observa diverse specii de pasari, de la Tiganusi, Starci, Egrete, Lebede la pasari rapitoare ca Eretii de Stuf si chiar regele deltei – Vulturul Codalb.

In jurul orei 13:00 vom ajunge la coliba pescareasca unde vom debarca pentru a ne destinde un pic si pentru a servi pranzul pescaresc. Pentru cei ce nu manaca peste putem oferi un picnic cu platou rece (branza, rosii, salam etc.).
Dupa pranz ne vom imbarca din nou pe salupa si vom incepe calatoria catre Lacul Furtuna. Dupa explorarea acestui lac ne vom deplasa catre Maliuc unde vom ajunge spre seara. Cazarea si cina la pensiunea – Insula Nada Apelor.

Ziua 2

Dupa micul dejun in jurul orei 8:30 ne vom imbarca pe salupa si vom incepe explorare Deltei Dunarii. Excursia din aceasta zi va urma traseul – Maliuc – Mila 23 – Lopatna – Lacul Trei Iezere – Lacul Cazanel – Lacul Bogdaproste si retur la Maliuc spre seara.

Pranzul va fi servit in forma de picnic la bordul navei.

Acest traseu ne ofera posibilitatea de a descoperi viata salbatica a Deltei Dunarii cu abundenta de pasari de apa, rate, starci, egrete, pelicani si multe alte specii raspandite pe lacuri pline de nuferi sau pe malurile canalelor retrase.

Ziua 3

Dupa check-out ne imbarcam din nou pe salupa si incepem explorarea. Ultima zi petrecuta in Delta Dunarii va fi una de relaxare in care pe drumul de intoarcere vom explora lacul Furtuna, Lacul Baclanestii Mari, Canalul Sontea Veche si Canalul Mila 36.

Pranzul va fi servit tot la bordul navei in forma de picnic.

Acest sejur in Delta Dunarii se va incheia in jurul orei 17:00 cand vom ajunge in portul Tulcea unde se va face debarcarea.

Echipamentul personal necesar

 • Geaca de ploaie/pelerina
 • O bluza groasa
 • Palarie de soare/caciula
 • Ochelari de soare
 • Crema de protectie solara
 • Solutie impotriva tantarilor

Delta Dunarii este un loc special, iar o excursie cu barca este la fel de speciala, pentru a nu avea surprize neplacute va rugam sa luati in serios recomandarea cu privire la echipamentul necesar. Vremea in Delta Dunarii poate fi foarte schimbatoare.

Sfaturi practice

 • Nu aduceti echipament de pescuit deoarece nu este permis pescuitul pe perioada excursiei
 • Nu aduceti animale de companie
 • Aduceti un binoclu pentru a va putea bucura de viata salbatica ( acestea pot fi inchiriate si de la noi daca anuntati in avans).
 • Nu aruncati deseuri peste bord

Ce putem vedea in Delta Dunarii

Fiind o agentie specializata pe excursii in Delta Dunarii, ornitologice si de studiu al naturii, puteti fi convisi ca va vom arata partile cele mai interesante din zona vizitata. Zonele cu aglomerari de pasari si cu peisaje spectaculoase sunt o prioritate. Delta Dunarii ofera surprize in fiecare anotimp iar pentru a intelege mai bine ce se poate vedea in fiecare sezon si regiune puteti accesa urmatoarele pagini:

 • Primavara in Delta Dunarii
 • Vara in Delta Dunarii
 • Toamna in Delta Dunarii
 • Iarna in Delta Dunarii
 • Delta Dunarii – Zona de nord-vest (Tulcea – Maliuc)
 • Delta Dunarii – Zona centrala (Mila 23 -  Crisan – Caraorman)
 • Delta Dunarii – Zona de est (Periprava – Letea Sulina – Sf. Gheorghe)
 • Delta Dunarii – Zona de sud (Razelm – Sinoe – litoral)
 • Delta Dunarii - informatii generale

Pentru intrebari frecvente puteti gasi cateva raspunsuri pe pagina- Intrebari frecvente - Calatorii in Delta Dunarii

Vezi si  - HARTA SITE - IBIS TOURS 

Pret Sejur in Delta Dunarii

Pret la cerere ce include un loc in camera dubla la pensiunea Nada Apelor  in Delta Dunarii,  un ghid membru al Asociatiei Ghizilor Profesionisti din Delta Dunarii, excursiile cu salupa, pensiune completa, apa plata, taxa de intrare in Delta Dunarii.

ora de imbarcare

11:30

ora de DEBARCARE

17:00

Politica pentru copii

 • Nu recomandam venirea cu copii sub 6 ani pentru acest program
 • Copiii de 6-12 ani platesc 75% din pretul pachetului
 • Copiii cu varsta de peste 12 ani se incadreaza la adulti
 • Supravegherea copiilor pe toata durata sejurului revine in exclusivitate parintilor
 • Copiii vor purta vesta de salvare pe toata durata deplasarilor cu barca, indiferent de cat de bine stiu sa innoate

Alege data sejurului

Mai jos gasiti datele sejururilor in Delta Dunarii. Facand clic pe butonul de contact puteti sa ne trimiteti o cerere de rezervare.
CALENDAR SEJURURI
Cod Data Locuri
SEJ3M01
N/A 12

 

Daca nu ati decis data in care doriti sa calatoriti si doriti mai multe informatii  puteti sa ne trimiteti un mesaj accesand formularul de contact.

Rezervare si plata

Rezervarea se face prin achitarea unui avans de 20% din pretul pachetului ce poate fi achitat prin banca, cu cardul sau online prin sistemul Eu Platesc. Diferenta se achita la sosire sau prin aceleasi modalitati de mai sus. Inainte de rezerevare va rugam sa cititi cu atentie programul si  termenii si conditiile. Rezervarea implica acceptarea termenilor si conditiilor.

Traseu sejur in Delta dunarii – 3 zile

Locul de imbarcare

Locul de imbarcare

Strada Independentei Nr. 1 - la intrarea in incinta Tulco sau barul Deep 2

Galerie sejur in Delta Dunarii