Foto Tururi in Delta Dunarii

Foto Tururi in Delta Dunarii

Sejururi private

Ibis Tours, organizeaza Foto Tururi in Delta Dunarii pentru cei pasionti de fotografia de natura inca din anul 1996 si va poate oferi programe diverse adaptate la cerintele personale. Putem organiza fotografie la panda, din barca sau din cort pentru fotografierea a diverse specii de pasari sau animale.

Cereti o oferta

foto tururi in Delta Dunarii

Pentru cei pasionati de Delta Dunarii si de fotografie in acelas timp Ibis Tours ofera aceste Foto Tururi in Delta Dunarii in compania unui fotograf cu experienta. Foto turul se poate dsfasura in orice perioada a anului si poate sa se intinda pe perioada unui weekend sau chiar mai multe zile.

Pe parcursul foto tururilor in Delta Dunrii se v-or aborda diverse subiecte lucrul acesta depinzand si de preferintele si dotarea tehnica a fotografilor. Fotografiatul pasarilor, spre exemplu, nu se poate face cu aparate cu obiective mai mici de 300mm iar fotografia macro nu este posibila fara un aparat capabil. Itinerariul foto tururilor in Delta Dunarii va fi adaptat in concordanta cu situatia meteorologica, nivelul apei, sezon, echipamentul detinut, si preferintele fotografilor.

Fotografiatul pasarilor din barca in timpul mersului sau in stationare. Folosirea unui trepied nu este o solutie foarte buna mai ales daca in barca se afla mai multi fotografi. Se recomanda obiective de la 300 la 400mm cu stabilizator de imagine pentru fotografia hand-held.

Fotografiatul pasarilor din cortul de camuflaj este tehnica fotografica ce poate da rezultate extraordinare. Daca amplasarea cortului de camuflaj este bine gandita atunci pasarile se vor apropia foarte mult, uneori chiar vor ateriza pe el. Pentru fotografierea din cort este necesara utilizarea unui trepied. Cortul de camuflaj poate fi oferit de catre Ibis Tours pe parcursul unui fototur in Delta Dunarii.

Fotografia de peisaj se face de cele mai multe ori din barca dar in unele cazuri si de pe mal. Folosirea unui trepied in barca este mai putin practica, insa pentru fotografierea de pe mal este recomandat.

Fotografia macro in Delta Duarii se poate face din barca sau sau pe mal. In ambele cazuri este nevoie de un obiectiv macro si de un flash. Subiecte ca fluturii si libelulele au nevoie o distanta mai mare pentru a sta relaxate, astfel se recomanda obiective macro mai mari – 150-180mm sau obiective cu tuburi macro. Pe parcursul foto tururilor din Delta Dunarii din timpul sezonului cald, exista nenumarate posibilitati de a fotografia insectele in diferite ipostaze.

Pentru a incropi un foto tur in Delta Dunarii cat mai aproape de dorintele dumneavoastra, va rugam sa ne contactati. Vom incerca sa va raspundem in cel mai scurt timp si sa gasim o solutie optima.

Cine este Daniel Petrescu?

Daniel este unul din cei mai cunoscuti fotografi din Delta Dunarii si Romania specializat in fotografierea naturii. Fotografierea pasarilor si animalelor este pasiunea sa de mai bine de doua decenii. Daniel este un ghid profesionist si a colaborat la realizarea mai multor reportaje video si fotografice despre Delta Dunarii pentru BBC, ZDF, Animal Planet, National Geographic etc. Fotografiile sale au fost expuse in tara cat si in strainatate si au fost publicate de numeroase reviste. Daniel este si co-proprietarul Ibis Tours. Aflati mai multe despre el la www.danielpetrescu.ro

Ce putem vedea in Delta Dunarii

Fiind o agentie specializata pe excursii ornitologice si de studiu al naturii, puteti fi convisi ca va vom arata partile cele mai interesante din zona vizitata. Zonele cu aglomerari de pasari si cu peisaje spectaculoase sunt o prioritate. Delta Dunarii ofera surprize in fiecare sezon iar pentru a intelege mai bine ce se poate vedea in fiecare sezon si regiune puteti accesa urmatoarele pagini:

  • Primavara in Delta Dunarii
  • Vara in Delta Dunarii
  • Toamna in Delta Dunarii
  • Iarna in Delta Dunarii
  • Delta Dunarii – Zona de nord-vest (Tulcea – Maliuc)
  • Delta Dunarii – Zona centrala (Mila 23 –  Crisan – Caraorman)
  • Delta Dunarii – Zona de est (Periprava – Letea Sulina – Sf. Gheorghe)
  • Delta Dunarii – Zona de sud (Razelm – Sinoe – litoral)

Rezervare si plata foto tururi

Rezervarea se face prin achitarea unui avans de 30% din pretul Foto turului in Delta Dunarii ce poate fi achitat prin banca, cu cardul sau online prin sistemul Eu Platesc. Diferenta se achita la sosire sau prin aceleasi modalitati de mai sus.

Inainte de rezerevare va rugam sa cititi cu atentie programul si  termenii si conditiile. Rezervarea implica acceptarea termenilor si conditiilor.