Croaziera cu hotelul plutitor in Delta Dunarii

Croaziera cu hotelul plutitor in Delta Dunarii 4 zile

Croaziera patru zile

O croaziera cu hotelul plutitor de 4 stele in Delta Dunarii de 3 zile, 2 nopti  ce se adreseaza iubitorilor de natura ce isi doresc un „altfel de vacanta”. Program complet, excursii zilnice cu salupa acompaniati de ghid specialist pe traseul Tulcea- Crisan-Canal Caraorman- Letea – Mila 23 – Lac Furtuna-si retur. Inclus in pret croaziera cu hotelul plutitor in Delta Dunarii - cazare, pensiune completa, ghid si excursiile cu salupa

Suna pentru pret

Imbarcare ora 11:30

Debarcare ora: 17:00

Supliment singel: Lei/pers/sejur

Program Croaziera cu hotelul plutitor in Delta Dunarii- 4 zile

Acest program se adreseaza iubitorilor de natura care vor sa exploreze si sa inteleaga Delta Dunarii intr-un mod original. O croaziera cu hotelul plutitor este o experienta unica.

Programul este conceput in asa fel incat pe parcursul celor patru zile de explorare sa puteti fi cat mai aproape de natura si sa puteti observa viata salbatica. Astfel combinatia dintre explorarea cu salupa a lacurilor si canalelor mici si calatoria cu hotelul plutitor pe canalele mari va va convinge ca Delta Dunarii este un loc special.

 

Hotelul plutitor este dotat cu 10 cabine duble dotate cu dus si grup sanitar. Acestea sunt de dimensiune relativ mica dar sunt destul de confortabile pentu a va putea odihni in deplina liniste a deltei. Toate ferestrele sunt dotate cu plasa de tantari.

Salonul unde se serveste masa este foarte luminos si ofer o vizibilitate excelenta. La exterior se gasesc doua terase – una acoperita la nivelul salonului si una deschisa in partea superioara a navei.

Salupa ofera un confort deosebit deoarece este special conceputa pentru excursii si este dotata cu o punte plana pe care sunt asezate scaune confortabile. Datorita stabilitatii ridicate aveti posibilitatea sa va miscati in voie pentru a nu va amorti picioarele. Toaleta de la bordul navei este un avantaj enorm fata de barcile mici.

Grupul este insotit de un ghid bun cunoscator al Deltei Dunarii, al faunei si florei. Este o mare diferenta intre o plimbare cu barca si o excursie ghidata de un profesionist.

De retinut ca acest program este un program de grup.

Asta inseamna ca toata lumea trebuie sa respecte programul stabilit de ghid. Daca nu sunteti punctuali barca va pleca fara dumneavoastra si veti pierde etapa respectiva a croazierei.

Imbarcarea se va face din Tulcea la locul de acostare IBIS ( vezi mai jos) la ora 11:30. Va rugam sa nu intarziati deoarece barca nu va astepta pe nimeni. Este recomandat sa ajungeti cu minim 15 minute inaintea orei de plecare pentru a avea timp suficient de imbarcare.

Programul Croazierei

Ziua 1

Va asteptam la punctul de imbarcare din capatul falezei Tulcea, chiar la intrarea in Incinta Tulco, la o ora 11:30.

Masinile personale pot fi parcate in Tulcea, chiar in curtea incintei Tulco, in parcare privata, pazita, cu un cost de 10 lei/zi/masina (pretul parcarii NU este inclus in pretul croazierei).

Dupa imbarcare vom lua pranzul si vom pleca cu hotelul plutitor spre Crisan. In dreptul canalului Mila 36 ne imbarcam pe vaporas si plecam pe traseul – Canal Mila 36, Sireasa, Sontea, Lac Nebunu, Lac Baclanesti, Canal 22, Gorgova. Excursia va dura aproximativ 5 ore.

La Gorgova ne intalnim din nou cu hotelul plutitor cu care vom continua sa navigam pe bratul Sulina pana la Crisan. De aici hotelul plutitor va intra pe canalul Crisan – Caraorman si va ancora langa lacul Iacob.

Cina o vom lua dupa apusul soarelui pentru a avea timp sa va bucurati de peisaj.

Ziua 2

Dupa mic dejun (ora 8:30) ne imbarcam pe barca cu care vom explora cateva canale si lacuri – Lacul Iacob, Cuibul cu Lebede, Obretinciuc si Puiulet. Deasemenea vom debarca la Sanctuarul Pasarilor de la Caraorman pentru o vedere de ansamblu din observatorul amplasat pe dig.
Ghidul va va ajuta sa identificati diversele specii de pasari prezente in acest loc.
La pranz ne intoarcem la bordul hotelului plutitor. Dupa masa de pranz hotelul plutitor se va deplasa catre Crisan cu destinatia finala Canal Magearu pe Dunarea Veche unde v-om acosta peste noapte.
Cina o vom lua la bordul hotelului plutitor.
Ziua 3
Dupa micul dejun, pornim in excursie cu barca catre renumitul sat Letea unde vom ajunge dupa aproximativ doua ore de explorare a canalului Magearu cu insulele plutitoare numite “plauri” si zeci de hectare de apa acoperite cu nuferi. Dupa vizitarea satului ne vom deplasa cu caruta catre padurea Letea. Aici vizitam dunele de nisip si vegetatia luxurianta care au adus faima acestui loc pe plan mondial.
La pranz ne vom intoarce pe hotelul plutitor.
Dupa amiaza ne imbarcam din nou pe vaporas pentru a explora zona renumitelor lacuri – Bogdaproste, Amiaza, Cazanel si Trei Iezere iar spre seara ne vom intalni cu hotelul plutitor in apropierea satului Mila 23 pe canalul Lopatna. Ne asteapta o cina buna la bordul hotelului plutitor.
Ziua 4
Dis de dimineata (la rasaritul soarelui) exploram pentru cateva ore canalele si lacurile din preajma satului Mila 23 iar apoi ne vom imbarca pe hotelul plutitor ce isi va continua drumul pana la Tulcea pe traseul – Canal Sontea, Sireasa, Mila 36.
Pranzul il vom servi la bordul hotelului plutitor iar in jurul orei 5:00 se va face debarcarea in portul Tulcea.

Echipamentul personal necesar

 • Geaca de ploaie/pelerina
 • O bluza groasa
 • Palarie de soare/caciula
 • Ochelari de soare
 • Crema de protectie solara
 • Solutie impotriva tantarilor

Delta Dunarii este un loc special, iar o croaziera este la fel de speciala, pentru a nu avea surprize neplacute va rugam sa luati in serios recomandarea cu privire la echipamentul necesar. Vremea in Delta Dunarii poate fi foarte schimbatoare.

Sfaturi practice

 • Nu aduceti echipament de pescuit deoarece nu este permis pescuitul pe perioada croazierei
 • Nu aduceti animale de companie
 • Aduceti un binoclu pentru a va putea bucura de viata salbatica ( acestea pot fi inchiriate si de la noi daca anuntati in avans).
 • Nu aruncati deseuri peste bord

Ce putem vedea in Delta Dunarii

Fiind o agentie specializata pe excursii in Delta Dunarii, ornitologice si de studiu al naturii, puteti fi convisi ca va vom arata partile cele mai interesante din zona vizitata. Zonele cu aglomerari de pasari si cu peisaje spectaculoase sunt o prioritate. Delta Dunarii ofera surprize in fiecare anotimp iar pentru a intelege mai bine ce se poate vedea in fiecare sezon si regiune puteti accesa urmatoarele pagini:

 • Primavara in Delta Dunarii
 • Vara in Delta Dunarii
 • Toamna in Delta Dunarii
 • Iarna in Delta Dunarii
 • Delta Dunarii – Zona de nord-vest (Tulcea – Maliuc)
 • Delta Dunarii – Zona centrala (Mila 23 -  Crisan – Caraorman)
 • Delta Dunarii – Zona de est (Periprava – Letea Sulina – Sf. Gheorghe)
 • Delta Dunarii – Zona de sud (Razelm – Sinoe – litoral)
 • Delta Dunarii - informatii generale

Pentru intrebari frecvente puteti gasi cateva raspunsuri pe pagina- Intrebari frecvente - Calatorii in Delta Dunarii

Vezi si  - HARTA SITE - IBIS TOURS 

Pret croaziera cu hotelul plutitor

 Lei/persoana

Pretul include un loc in camera dubla pe hotelul plutitor  in Delta Dunarii,  un ghid membru al Asociatiei Ghizilor Profesionisti din Delta Dunarii, excursiile cu salupa, pensiune completa, apa plata, taxa de intrare in Delta Dunarii.

ora de imbarcare

11:30

ora de DEBARCARE

17:00

Optional

Supliment single: lei/persoana/sejur

Pretul nu include bauturile.

Politica pentru copii

 • Nu recomandam venirea cu copii sub 6 ani pentru acest program
 • Copiii de 6-12 ani platesc 75% din pretul pachetului
 • Copiii cu varsta de peste 12 ani se incadreaza la adulti
 • Supravegherea copiilor pe toata durata sejurului revine in exclusivitate parintilor
 • Copiii vor purta vesta de salvare pe toata durata deplasarilor cu barca, indiferent de cat de bine stiu innoate

Alege data croazierei

Mai jos gasiti datele in care are loc croaziera cu hotelul plutitor. Facand clic pe butonul de contact veti fi redirectionati pe siteul partenerului – Descopera Delta Dunarii care se ocupa de partea de booking si promovare a acestui tur.

Cod Grup

Perioada

Locuri disp.

CRZ401

28 iun – 1 iulie

16

CRZ402

5-8 iulie

18

CRZ403

12-15 iulie

18

CRZ404

19-22 iulie

18

CRZ405

26-29 iulie

18

CRZ406

2-5 august

18

CRZ407

9-12 august

18

CRZ408

16-19 august

18

Daca nu ati decis data in care doriti sa calatoriti si doriti mai multe informatii  puteti sa ne trimiteti un mesaj accesand formularul de contact.

Rezervare si plata

Rezervarea pentru croaziera cu hotelul plutitor se face prin achitarea unui avans de 20% din pretul pachetului ce poate fi achitat prin banca, cu cardul sau online prin sistemul Eu Platesc. Diferenta se achita la sosire sau prin aceleasi modalitati de mai sus. Inainte de rezerevare va rugam sa cititi cu atentie programul si  termenii si conditiile. Rezervarea implica acceptarea termenilor si conditiilor.

Traseu croaziera cu hotelul plutitor

Locul de imbarcare

Locul de imbarcare

Strada Independentei Nr. 1 - la intrarea in incinta Tulco sau barul Deep 2

Galerie Croaziera cu hotelul plutitor