Croaziera cu hotelul plutitor in Delta Dunarii

De la

2250Lei 

pret de la 1900 Lei

/pers/sejur

Plecare garantata de la 12 persoane inscrise

Imbarcare ora 11:30

Debarcare ora 10:00

Supliment single: 400 Lei/pers/sejur

Croaziera cu hotelul plutitor in Delta Dunarii 4 zile

Croaziera patru zile

O croaziera cu hotelul plutitor in Delta Dunarii de 4 zile, 3 nopti  ce se adreseaza iubitorilor de natura care isi doresc o „altfel de vacanta”. Program complet, excursii zilnice cu salupa acompaniati de ghid specialist pe traseul Tulcea- Crisan-Canal Caraorman- Letea – Mila 23 – Lac Furtuna-si retur.

1900 Lei/pers - Inclus in pret croaziera cu hotelul plutitor in Delta Dunarii - cazare, pensiune completa, ghid, taxa intrare in rezervatie si toate excursiile cu salupa

TURURI PROGRAMATE IN 2024

COD
Perioada
Pret 4z/3n
Locuri
1
27-30 iunie 2024
1900 Lei
ANULATA
2
2-5 iulie 2024
1900 Lei
10
3
06-09 iulie 2024
1900 Lei
COMPLETA
4
10-13 iulie 2024
1900 Lei
COMPLETA
5
11-14 iulie 2024
1900 Lei
COMPLETA
6
18-21 iulie 2024
1900 Lei
COMPLETA
7
25-28 iulie 2024
1900 Lei
COMPLETA
8
31 iulie – 03 august 2024
2100 Lei
15
9
1-4 august 2024
2100 Lei
COMPLETA
10
11-14 august 2024
2100 Lei
8
12
15-18 august 2024
2100 Lei
13
13
29 august-1 sept 2024
2100 Lei
18
14
28 sept-1 oct 2024
1900 Lei
9
15
12-15 sept
1900 Lei
16
16
16-19 sept
1900 Lei
16

  Program Croaziera cu hotelul plutitor in Delta Dunarii- 4 zile /3 nopti

  Acest program se adreseaza iubitorilor de natura care vor sa exploreze si sa inteleaga Delta Dunarii intr-un mod original. O croaziera cu hotelul plutitor este o experienta unica.

   Programul este conceput in asa fel incat pe parcursul celor patru zile de explorare sa puteti fi cat mai aproape de natura si sa puteti observa viata salbatica. Astfel combinatia dintre explorarea cu salupa a lacurilor si canalelor mici si calatoria cu hotelul plutitor pe canalele mari va va convinge ca Delta Dunarii este un loc special.

  Hotelul plutitor este dotat cu 10 cabine duble dotate cu dus si grup sanitar. Acestea sunt de dimensiune relativ mica dar sunt destul de confortabile pentu a va putea odihni in deplina liniste a deltei. Toate ferestrele sunt dotate cu plasa de tantari.

  Salonul unde se serveste masa este foarte luminos si ofer o vizibilitate excelenta. La exterior se gasesc doua terase – una acoperita la nivelul salonului si una deschisa in partea superioara a navei.

  Salupa ofera un confort deosebit deoarece este special conceputa pentru excursii si este dotata cu o punte plana pe care sunt asezate scaune confortabile. Datorita stabilitatii ridicate aveti posibilitatea sa va miscati in voie pentru a nu va amorti picioarele. Toaleta de la bordul navei este un avantaj enorm fata de barcile mici.

  Grupul este insotit de un ghid bun cunoscator al Deltei Dunarii, al faunei si florei. Este o mare diferenta intre o plimbare cu barca si o excursie ghidata de un profesionist.

  De retinut ca acest program este un program de grup.

  Asta inseamna ca toata lumea trebuie sa respecte programul stabilit de ghid. Daca nu sunteti punctuali barca va pleca fara dumneavoastra si veti pierde etapa respectiva a croazierei.

  Imbarcarea se va face din Tulcea la locul de acostare IBIS ( vezi mai jos) la ora 11:30. Va rugam sa nu intarziati deoarece barca nu va astepta pe nimeni. Este recomandat sa ajungeti cu minim 15 minute inaintea orei de plecare pentru a avea timp suficient de imbarcare.

Masinile personale pot fi parcate in Tulcea, chiar in curtea incintei Tulco, in parcare privata, pazita, cu un cost de 25 lei/zi/masina (pretul parcarii NU este inclus in pretul sejurului) sau gratuit pe una din străzile din vecinătate.

 Programul Croazierei

  Ziua 1

  Va asteptam la punctul de imbarcare din capatul falezei Tulcea, chiar la intrarea in Incinta Tulco, la o ora 11:30.

  Dupa imbarcare vom lua pranzul si vom pleca cu hotelul plutitor spre Crisan. In dreptul canalului Mila 36 ne imbarcam pe vaporas si plecam pe traseul – Canal Mila 36, Sireasa, Sontea, Lac Nebunu, Lac Baclanesti, Canal 22, Gorgova. Excursia va dura aproximativ 5 ore.

  La Gorgova ne intalnim din nou cu hotelul plutitor cu care vom continua sa navigam pe bratul Sulina pana la canalul Magearu, unde vom inopta.Cina o vom lua dupa apusul soarelui pentru a avea timp sa va bucurati de peisaj.

   Ziua 2

 Dupa mic dejun (ora 8:30) ne imbarcam pe barca si pornim catre renumitul sat Letea unde vom ajunge dupa aproximativ doua ore de explorare a canalului Magearu cu insulele plutitoare numite “plauri” si zeci de hectare de apa acoperite cu nuferi. Dupa vizitarea satului ne vom deplasa cu caruta catre padurea Letea. Aici vizitam dunele de nisip si vegetatia luxurianta care au adus faima acestui loc pe plan mondial.
La pranz ne vom intoarce pe hotelul plutitor.
Dupa amiaza ne imbarcam din nou pe vaporas pentru a explora zona renumitelor lacuri – Bogdaproste, Amiaza, Cazanel si Trei Iezere iar spre seara ne vom intalni cu hotelul plutitor in apropierea satului Mila 23 pe canalul Lopatna. Ne asteapta o cina buna la bordul hotelului plutitor.
 
  Ziua 3
  De dimineata, dupa mic dejun (ora 8:30), facem din nou o excursie cu vaporasul, mergem sa vedem lacurile din zona satului Mila23, Ligheanca, Baclanesti, Furtuna. Zone cu multe pasari si peisaje de vis. La pranz ne intoarcem pe hotelul plutitor, langa lacul Baclanesti si pornim mai departe (la bordul hotelului) catre canalul 36 unde vom innopta. Aceasta dupa amiaza este perfecta pentru relaxare pe terasa superioara a hotelului, de unde puteti admira peisajul spectaculos, in timpul marsului.
 
   Ziua 4

  Dis de dimineata, la 5:00 – 6:00 (in functie de ora la care rasare soarele) vom face o excursie la rasaritul soarelui, pentru a ne bucura pentru ultima data (in acest sejur) de frumusetile naturii. Mergem pe lacul La Cotete si iesim pe canalul Trofilca, zone foarte frumoase, pline de viata si foarte interesante, mai ales daca sunt prezentate de un ghid bine documentat.

  Dupa acest scurt tur, ne reintoarcem pe hotelul plutitor pentru mic dejun in mars spre Tulcea. Debarcarea va fi in jurul orei 10:00.

Echipamentul personal necesar

 • Geaca de ploaie/pelerina
 • O bluza groasa
 • Palarie de soare/caciula
 • Ochelari de soare
 • Crema de protectie solara
 • Solutie impotriva tantarilor

Delta Dunarii este un loc special, iar o croaziera este la fel de speciala, pentru a nu avea surprize neplacute va rugam sa luati in serios recomandarea cu privire la echipamentul necesar. Vremea in Delta Dunarii poate fi foarte schimbatoare.

Sfaturi practice

 • Nu aduceti echipament de pescuit deoarece nu este permis pescuitul pe perioada croazierei
 • Nu aduceti animale de companie
 • Aduceti un binoclu pentru a va putea bucura de viata salbatica.
 • Nu aruncati deseuri peste bord

Ce putem vedea in Delta Dunarii

Fiind o agentie specializata pe excursii in Delta Dunarii, ornitologice si de studiu al naturii, puteti fi convisi ca va vom arata partile cele mai interesante din zona vizitata. Zonele cu aglomerari de pasari si cu peisaje spectaculoase sunt o prioritate. Delta Dunarii ofera surprize in fiecare anotimp iar pentru a intelege mai bine ce se poate vedea in fiecare sezon si regiune puteti accesa urmatoarele pagini:

 • Primavara in Delta Dunarii
 • Vara in Delta Dunarii
 • Toamna in Delta Dunarii
 • Iarna in Delta Dunarii
 • Delta Dunarii – Zona de nord-vest (Tulcea – Maliuc)
 • Delta Dunarii – Zona centrala (Mila 23 -  Crisan – Caraorman)
 • Delta Dunarii – Zona de est (Periprava – Letea Sulina – Sf. Gheorghe)
 • Delta Dunarii – Zona de sud (Razelm – Sinoe – litoral)
 • Delta Dunarii - informatii generale

Pentru intrebari frecvente puteti gasi cateva raspunsuri pe pagina- Intrebari frecvente - Calatorii in Delta Dunarii

Vezi si  - HARTA SITE - IBIS TOURS 

Pret croaziera cu hotelul plutitor 4z/3n

 Incepand cu 1900 Lei/persoana

Pretul include un loc in camera dubla pe hotelul plutitor  in Delta Dunarii,  un ghid membru al Asociatiei Ghizilor Profesionisti din Delta Dunarii, excursiile cu salupa, pensiune completa, apa plata, taxa de intrare in Delta Dunarii.

 

  ora de imbarcare

  11:30

  Optional

  Supliment single: 400 lei/persoana/sejur 

  Pretul nu include bauturile.

  Alege data croazierei

  Mai sus gasiti datele in care are loc croaziera cu hotelul plutitor. Facand clic pe butonul de contact veti fi redirectionati pe site-ul partenerului – Descopera Delta Dunarii care se ocupa de partea de booking si promovare a acestui tur.

  Daca nu ati decis data in care doriti sa calatoriti si doriti mai multe informatii  puteti sa ne trimiteti un mesaj accesand formularul de contact.

  Politica pentru copii

  • Nu recomandam venirea cu copii sub 6 ani pentru acest program
  • Copiii de 6-12 ani platesc 75% din pretul pachetului
  • Copiii cu varsta de peste 12 ani se incadreaza la adulti
  • Supravegherea copiilor pe toata durata sejurului revine in exclusivitate parintilor
  • Copiii vor purta vesta de salvare pe toata durata deplasarilor cu barca, indiferent de cat de bine stiu innoate

  Rezervare si plata

  Rezervarea pentru croaziera cu hotelul plutitor se face prin achitarea unui avans de 30% din pretul pachetului ce poate fi achitat prin banca, cu cardul sau online prin sistemul Eu Platesc. Diferenta se achita la sosire sau prin aceleasi modalitati de mai sus. Inainte de rezerevare va rugam sa cititi cu atentie programul si  termenii si conditiile. Rezervarea implica acceptarea termenilor si conditiilor.

  Acceptam și carduri de vacanta.

  Traseu croaziera cu hotelul plutitor

  Locul de imbarcare

  Locul de imbarcare

  Strada Independentei Nr. 1 - la intrarea in incinta Tulco sau barul Deep 2

  Galerie Croaziera cu hotelul plutitor