Sejururi in Delta Dunarii cu salupe de agrement
Romana English Français Deutsch Italiano

Sejururi in Delta Dunarii cu salupe de agrement

Pentru grupuri mici sau familii care doresc un sejur in Delta Dunarii pentru o zi sau mai multe salupele noastre de agrement sunt ideale. Pentru sejururile de mai multe zile cazarea se face la diverse pensiuni din Delta Dunarii, dupa prefernite si buget. La cerere va putem organiza sejururi ornitologice (birdwatching) firma noastra fiind specializata in acest domeniu. Aici gasiti cateva sugestii de sejururi care s-au dovedit de succes de-a lungul timpului. Pentru orice alt tip de sejur va rugam nu ezitati sa ne contactati.

Sejururi in Delta Dunarii cu Salupe de Agrement Vezi de asemenea

Cura de peste in Delta Dunarii

Confort: 3 stele
Grupuri de 3 - 8 persoane
Transport: salupa agrement

Ziua 1 - Sosire la Tulcea in jurul pranzului sau dupa amiaza si imbarcare pe salupa de agrement a cu destinatia Maliuc unde se va ajunge seara; se va servi cina si se va innopta.
Pranzul si cina festiva vor fi din preparate de peste.

Ziua 2 - Dupa micul dejun se va vizita Lacul Trei Iezere sau optional o interesanta manastire, amplasata in mijlocul Deltei la Stipoc. Dupa pranz se va pleca mai departe pe canalele Sontea, se va vizita satul de pescari lipoveni Mila 23 si se va innopta la Maliuc.

Ziua 3 - Dupa micul dejun se va pleca cu salupa spre Lacul Furtuna, se va face o oprire in zona pentru a se vedea pasarile din lac, dupa care se va pleca la Tulcea pe traseul Sontea, Baclanesti, Girla Sontea, lacul Nebunu, Sireasa, Canal 35 si se va ajunge in Tulcea, in jurul orei 16:00.

Servicii incluse:

  1. excursii in Delta Dunarii cu salupa agrement
  2. cazare camere duble, TV, aer conditionat, grup sanitar
  3. pensiune completa - meniuri diversificate , apa minerala, plata, ceaiuri si cafea
» sus in pagina

Excursie de o zi in Delta Dunarii

Celor ce nu au timp sa petreaca un sejur mai lung in Delta Dunarii, Ibis Tours le ofera sansa sa viziteze o parte a deltei pe parcursul unei zile.

Excursia se face cu o ambarcatiune de agrement sau pentru grupuri mai mari de 15 persoane cu salupa de agreement Delta 2000 pe urmatorul traseu: Tulcea - Canal 35 - Sireasa - Periteasca - Sontea - Lacul Nebunu - retur. Pranzul se va servi sub forma de picnic.

Servicii incluse:

  1. transport in Delta Dunarii cu salupa de agrement
  2. pranzul la pachet

 

» sus in pagina

Excursie de doua sau mai multe zile

Sejururile cu salupe de agrement de doua sau mai multe zile se vor face dupa un program stabilit in functie de preferinte.

Servicii incluse:

Excursie cu ambarcatiune de agrement
          cazare
          pensiune completa
          ghid specialis la cerere   

 

» sus in pagina
» Prima pagina
» Excursii
» cu Hoteluri Plutitoare
» cu Salupe
» Oferte Speciale
» Foto tururi
» in Delta Dunarii
» in Dobrogea
» Curs foto
» Flota Ibis
» Stiri Delta Dunarii
» Preturi
» Despre Ibis
» Impresii de calatorie
» Galerie Foto
» Galerie Video
» Despre Delta Dunarii
» Sfaturi practice
» Links
» Contact
Ibis Tours - Dimitrie Sturza Str. No6 , Tulcea , postal code: 820123 , email: , tel: 0040 (0) 240 512 787, www.ibis-tours.ro
prima pagina - flota ibis - despre ibis - excursii - preturi - oferte speciale - despre delta dunarii - sfaturi practice - galerie foto - contact
Fotografii oferite de Daniel Petrescu - www.danielpetrescu.ro